Маркетингові інструменти виходу підприємства на нові зарубіжні ринки - Шаповал, Олена Федорівна; Коннова, Любов Олександрівна; Кириченко, Т. С. (My University, 2014)
Досліджено механізм розширення каналів та ринків збуту продукції підприємства в процесі виходу на нові зарубіжні ринки країн Європи. The article dedicated to research of enterprise marketing tools application from new abroad markets.
Keywords: кафедра маркетингу; ринки збуту продукції; канали збуту продукції; зарубіжні ринки; маркетингові інструменти; біопаливо; product sale markets; product sale channels; foreign markets; marketing tools; bagful