Дослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста - Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна (My University, 2011)
Зроблено порівняльну характеристику традиційного та запропонованого методів виробництва сухарних виробів. Визначені межі геометричних розмірів при яких доцільно проводити процес випікання-сушіння. The comparative characteristics of conventional and proposed methods of manufacturing of rusks. The boundaries of the geometric dimensions at which it is appropriate to carry out the process of baking-drying.
Keywords: тепло-масообмін; випікання; сушіння; сухарні вироби; heat and mass transfer; baking; drying; rusks; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв