Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Володимир ІвановичТеличкун, Юлія Станіславівна2014-11-042014-11-042011Десик, М. Г. Дослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста / М. Г. Десик, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. 2. – С. 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17945Зроблено порівняльну характеристику традиційного та запропонованого методів виробництва сухарних виробів. Визначені межі геометричних розмірів при яких доцільно проводити процес випікання-сушіння. The comparative characteristics of conventional and proposed methods of manufacturing of rusks. The boundaries of the geometric dimensions at which it is appropriate to carry out the process of baking-drying.тепло-масообмінвипіканнясушіннясухарні виробиheat and mass transferbakingdryingrusksкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження зовнішнього та внутрішнього тепло-масообміну при суміщених процесах випікання та сушіння виробів з дріжджового тіста