Структурно-механічні властивості булочних виробів - Пересічна, Світлана Михайлівна; Романенко, Роман Петрович (My University, 2013)
Досліджено структурно-механічні властивості батончиків із цільного зерна з начинками та вплив композиційних сумішей на чисельні значення напру-ження зсуву та межи міцності. The structural and mechanical properties of whole grain bars with fillings of composite mixtures and the impact on the numerical values of shear stress and the limit strength.
Keywords: батончик; candy bar; композиційні суміші; mixture composition; межа міцності; tension shear strength; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу