Пересічна, Світлана МихайлівнаРоманенко, Роман Петрович2015-07-062015-07-062013Пересічна, С. М. Структурно-механічні властивості булочних виробів / С. М. Пересічна, Р. П. Романенко // Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської інтеграції України : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, Україна – Словаччина, 28-31 травня 2013. – С. 72-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21559Досліджено структурно-механічні властивості батончиків із цільного зерна з начинками та вплив композиційних сумішей на чисельні значення напру-ження зсуву та межи міцності. The structural and mechanical properties of whole grain bars with fillings of composite mixtures and the impact on the numerical values of shear stress and the limit strength.uk-UKбатончики із цільного зернавars with whole grainsкомпозиційні сумішіmixture compositionмежа міцностіtension shear strengthкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуСтруктурно-механічні властивості булочних виробівArticle