Вища математика. Спеціальні розділи - Мартиненко, Михайло Антонович; Юрик, Іван Іванович (My University, 2015)
Розглядаються чотири розділи математики: теорія функцій комплексної змінної, операційне числення,теорія поля,математична фізика. Теоретичний матеріал подається у формі лекцій і супроводжується прикладами типових задач. Наприкінці кожної лекції наведено перелік основних запитань для самоконтролю знань і достатню кількість завдань для проведення практичних занять. Вміщено завдання для індивідуальної роботи студентів та модульного контролю. Розрахований для студентів технічних вузів. Four divisions of mathematics are examined: theory of functions of complex variable, operating calculation. Theoretical material is given in form lectures and accompanied by the examples of typical tasks. At the end of every lecture a list over of basic questions for self-control of knowledge and sufficient amount of tasks are brought for realization of practical employments. A task is contained for individual work of students and module control. Expected for the students of technical institutions of higher learning.
Keywords: комплексні числа; комплексна змінна; функції комплексної змінної; диференціювання; інтегрування; степеневі ряди; числові ряди; похідна; аналітичні функції; операційне числення; теореми розкладу; решітчаста функція; різницеві рівняння; дискретне перетворення; complex variable; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.