Аннич, Анастасія Михайлівна2021-05-132021-05-132020Аннич, А. М. Проект хлібозаводу в місті Малин Житомирської області з впровадженням багатофазних способів приготування тіста : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Михайлівна Аннич ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2020. – 134 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33926хліб «Десертний»хліб «Делікатесний»батон «Міський»піч TPN ТМ «GOSTOL - GOPANd.o.o.»піч TU 14X3 ТМ «Кumkaya»кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект хлібозаводу в місті Малин Житомирської області з впровадженням багатофазних способів приготування тіста