Запіканка з сиру кисломолочного (Деклараційний патент на корисну модель № 120628) - Ніколайчук, Аліна Олександрівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2017)
Запіканка з сиру кисломолочного, що містить сир кисломолочний, борошно, цукор, яйця, маргарин, сухарі, сметану. Як борошно використовують амарантове борошно, додатково вводять гарбуз, моркву, лимон, насіння кунжуту та ядра арахісу.
Keywords: запіканка; сир кисломолочний; запеканка; сыр кисломолочный; casserole; cheese sour milk; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції