Ніколайчук, Аліна ОлександрівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-12-072017-12-072017Патент на корисну модель № 120628 UA, МПК A23С 23/00 (2017.01) Запіканка з сиру кисломолочного / Ніколайчук А. О., Кирпіченкова О. М., Кузьмін О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201705204 ; заяв. 29.05.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. №21, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26329Запіканка з сиру кисломолочного, що містить сир кисломолочний, борошно, цукор, яйця, маргарин, сухарі, сметану. Як борошно використовують амарантове борошно, додатково вводять гарбуз, моркву, лимон, насіння кунжуту та ядра арахісу.запіканкасир кисломолочнийзапеканкасыр кисломолочныйcasserolecheese sour milkкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗапіканка з сиру кисломолочного (Деклараційний патент на корисну модель № 120628)Technical Report