Tymofeev, KonstantinSavchuk, Andriy2014-05-202014-05-202014Tymofeev, K. Factors of progressive development in food industry / K. Tymofeev, A. Savchuk, K. Chala // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, 10– 11 квітня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 304-305.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14440Dynamics and regularities of development of the consumer’s food market continues to exert a strong influence on the growth and change of the product’s structure of the industry of food ingredients, raw materials, additives, assistive technology equipment, flavors and concentrates.otherdevelopmentsolutionmanufactureрозвитокрішеннявиробництворазвитиерешениепроизводствокафедра іноземних мов професійного спрямуванняFactors of progressive development in food industry