Мирошник, Юлія АнатоліївнаМедвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена Броніславівна2016-04-262016-04-262015Мирошник, Ю. А. Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошками / Ю. А. Мирошник, І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 133-135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22975uk-UKкафедра готельно-ресторанної справибісквітні напівфабрикатиплодові порошкиорганолептичні показники якостіBiscuit semifinishedfruit powdersorganoleptic qualityДослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошкамиThesis