Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2014-03-122014-03-122012Дудкіна, О. О. Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства / О. О. Дудкіна, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13081Розглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.uk-UKмолекулярна гастрономіяmolecular gastronomyтекстура стравtexture of dishesметоди молекулярного обробленняmethods of molecular processingкафедра готельно-ресторанної справиМолекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарстваThesis