Молекулярні технології в сучасних умовах ресторанного господарства - Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2012)
Розглянуто молекулярні технології, які змінюють всі традиційні уявлення про зовнішній вигляд та подачу кулінарних страв та виробів. Molecular technologies that alter all the traditional idea of the appearance and presentstion of culinary dishes and products have been viewed.
Keywords: молекулярна гастрономія; molecular gastronomy; текстура страв; texture of dishes; методи молекулярного оброблення; methods of molecular processing; кафедра готельно-ресторанної справи