Плівчатий та голозерний овес - Коберніцька, Аліна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2016)
В роботі висвітлені результати експериментальних досліджень властивостей зразків різних сортів вівса. The paper highlights the results of experimental studies of the properties of samples of different varieties of oats.
Keywords: голозерний овес; плівковий овес; хімічний склад; оздоровчі властивості; оats without the film; the film oats; chemical composition; improving properties; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства