Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв - Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2010)
Наведені та охарактеризовані основні етапи створення систем сценарного та синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв. Resulted and described the basic stages of creation of the systems of scenario and sinergistical management the technological complexes of food productions.
Keywords: технологічний комплекс; автоматизоване керування; сценарний підхід; синергетика; tekhnologichniy complex; automated management; scenario approach; synergetics; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка