Теоретичні основи оцінювання споживчих товарів - Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2006)
В статті наведено аналіз сучасного законодавчо-правового забезпечення щодо оцінювання товарів, аналіз теорії та методології проведення експертизи, оцінки відповідності, оцінки якості та вартості споживчих товарів. The paper presents an analysis of current legislation and legal framework for evaluating products, analysis of the theory and methodology of the examination, assessment, evaluation and cost of consumer goods.
Keywords: оцінювання товару; експертиза тварів; оцінювання відповідності; кафедра експертизи харчових продуктів