Пешук, Людмила ВасилівнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаГригорак, Т. Д.2012-06-062012-06-062008Пешук, Л. В. Удосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці / Л. В Пешук, І. Г. Радзієвська, Т. Д. Григорак // Мясной бизнес. – 2008. - № 3. – С. 106-111.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1216Удосконалено технологію та розширено асортимент структурованих ковбас. Використано чотири види м'яса птиці: куряче, качине, індиче, гусяче. Improved technology and expanded range of structured sausages. Used four kinds of meat: chicken, duck, turkey, goose.купажblendм'ясо птиціварені ковбасиpoultrycooked sausageкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології варених ковбас на основі м'яса птиці