Хома, Оксана МиколаївнаУсатюк, Світлана Іванівна2015-12-112015-12-112015Хома, О. М. Дослідження процесу екстрагування гібіскуса / О. М. Хома, С. І. Усатюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 135-136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21953Харчування - один із найважливіших чинників, що визначають стан здоров'я населення. З кожним днем все більш поширеними стають функціональні продукти, призначені для регулярного вживання у складі щоденного харчового раціону. Food - one of the most important factors determining the state health. Every day more and more common are functional products intended for regular use as a part of daily food diet.здоров'я населенняекстрагуваннягібіскусhealthextractionhibiscusкафедра експертизи харчових продуктівДослідження процесу екстрагування гібіскуса