Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичДубковецький, Ігор ВолодимировичПисарєв, Максим Григорович2015-05-202015-05-202014Особливості виробництва сушеної картоплі комбінованим способом / О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарев // Сучасні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Безпечність та якість харчових продуктів : матеріали ІІ міжнарної науково-практчної конференції, Секція 1, 11 листопада 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2014. – С. 104-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20509Досліджено комбінований спосіб сушіння картоплі, який здійснюють шляхом комбінування інфрачервоного опромінювання з конвекцією. При цьому затрати на процес сушіння знижуються на 35 %. Доведено переваги якісних показників картоплі, висушеної комбінованим способом. Investigated the combined method of drying the potato, which is performed by a combination of infrared radiation with convection. This drying process costs are reduced by 35%. Proven benefits of quality indicators potatoes, dried combined method.otherкартопляінфрачервоне випромінюваннясушінняконвекціяpotatoesinfrared radiationdryingconvectionкафедра технології консервуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвОсобливості виробництва сушеної картоплі комбінованим способомOther