Поліваріативність: тенденції сучасної естетичної науки - Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2012)
Метою даної статті є дослідження тенденції концептуалізації багатовимірного образу сучасної естетичної науки. Однією з важливих проблем щодо виявлення специфіки сучасної естетичної науки є проблема термінології, зокрема термінологічних розбіжностей та різночитань, що існують в теоретичних розробках науковців.

In a scientific article examines trend of conceptualization multimensional image of the modern aesthetics science. The key problem is problem of terminology, terminological differences that exist in the theoretical development of researchers.
Keywords: сучасна естетична наука; поліваріативність; образ; modern science of aesthetic; multitude; image; кафедра гуманітарних дисциплін