Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичКолеснікова, Олена ЄвгенівнаДунець, Марина СергіївнаГордієнко, Інна Сергіївна2012-11-012012-11-012011Патент на корисну модель 56280 Україна, МПК (2011.01) А23І 1/317. Пельмені «Дієтичні» / Гончаров, Г. І., Страшинський, І. М., Колесникова, О. Є., Дунець, М. С, Гордієнко, І. С. ; власник НУХТ. - № 201007187 ; заявл. 10.06.2010 ; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3415Розроблено пельмені, які містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять рис в кількості 0,63-1,82 % та жиро-білкову емульсію в кількості 1,26-3,78 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains rice in quantity 0,63-1,82 % and lipid-protein emulsion in an amount of 1,26-3,78%.otherпельменіяловичинасвининарисбілково-жирова емульсіяdumplingsbeefporkriceprotein-fat emulsionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПельмені «Дієтичні»(Патент на корисну модель № 56280)