Економічна сутність категорії витрат виробництва - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2007)
Розглянуто сутність категорії витрат виробництва, наведено підходи щодо трактування цієї категорії, визначено етапи руху ресурсів в операційному циклі підприємства.
Keywords: витрати; витрати виробництва; економічні витрати; затраты; затраты производства; экономические издержки; costs; production costs; economic costs; кафедра маркетингу