Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі - Труш, Юлія Леонідівна; Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2014)
З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов’язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції. With the developmentof economic relations, in our opinion, therelevantquestionisrelatedto the analysis ofquality management principlesthataregeneralizedformulation ofguidelines andruleswhose applicationwill improve the efficiencyof quality control.
Keywords: споживач; підприємство; принципи; consumer; enterprise quality; principles; кафедра економіки і права