Труш, Юлія ЛеонідівнаЛевченко, Юлія Григорівна2015-02-112015-02-112014Труш, Ю. Л. Принципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. Економічні проблеми розвитку галузей та видів економічної діяльності. – Київ: 2014. – № 10 (161). – С. 106 – 109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19404З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальним залишається питання, пов’язане з аналізом принципів управління якістю, що являють собою узагальнене формулювання вимог та правил, застосування яких дозволить підвищити ефективність управління якістю продукції. With the developmentof economic relations, in our opinion, therelevantquestionisrelatedto the analysis ofquality management principlesthataregeneralizedformulation ofguidelines andruleswhose applicationwill improve the efficiencyof quality control.otherспоживачпідприємствопринципиconsumerenterprise qualityprinciplesкафедра економіки і праваПринципи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузіArticle