Жукова, Наталія ВікторівнаТищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2015-06-302015-06-302015Жукова, Н. В. Використання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоїв / Н. В. Жукова, О. М. Усатюк, О. В. Арпуль // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 3. – С. 404.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21441Визначені перспективи розроблення нових мультивітамінних фрешів, збагачених біологічно активними речовинами екстракту з кісточок винограду, для закладів ресторанного господарства. Perspective development of new multivitamin Fresh, enriched with biologically active substances extract grape seed, for institutions restaurant industry.uk-UKлікарські рослиниресторанне господарствоmedicinal plantsrestaurant managementкафедра готельно-ресторанної справиВикористання нетрадиційної лікарської рослинної сировини для соковмісних напоївOther