Енергетичні ресурси матеріальних потоків у харчових технологіях - Шевченко, Олександр Юхимович; Миколів, Іван Михайлович; Романюк, Артем; Шевченко, Анастасія Олександрівна (My University, 2011)
Проаналізовано можливість організованого використання енергії утворюваного в процесі бродіння СО2 для інтенсифікації масообмінних процесів та запропоновано відповідне конструктивне оформлення.
Keywords: газова фаза; газовая фаза; gas phase; пружна система; осмотичний тиск; масообмін; енергетичний потенціал; інтенсифікація; упругая система; осмотическое давление; массообмен; энергетический потенциал; интенсификация; elastic system; osmotic pressure; mass transfer; energy potential; intensification; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; ‎кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування‎