Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива - Місюра, Максим Дмитрович (My University, 2009)
В статті розглядається варіант структури системи автоматизації технологічних процесів виробництва пива. Показана структура управління технологічними процесами являє собою задачу, розв’язання якої може бути досягнуто за рахунок застосування сучасних методів теорії управління в рамках системного підходу до створення автоматизованих систем управління технологічними процесами (АСУ ТП). The article examines the structure of variant automation process of beer production. A structure of technological processes is the task of solving that can be achieved through the use of modern methods of control theory in the framework of a systematic approach to creating automated systems for technological processes.
Keywords: пиво; структура; автоматизація; технологія; управління; beer; structure; automation; technology; management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка