Нелінійне рівняння Даламбера і його розвязки - Юрик, Іван Іванович (My University, 2001)
Запропонований новий метод побудови розвязків багатовимірних нелінійних диференціальних рівнянь в роботі Баранника і Юрика,j. phys. a.mfth. gen.31,1998 застосовано до рівняння Даламбера.

A new method for constructing solutions of multidimension flnonlinear differential equations. Is proposed in work Barannik and Yuryka, j. Phys. A.math. Gen.31, 1998 applied to the Dalambtrt equation.
Keywords: симетрійна редукція; рівняння Даламбера; точні розвязки; symmetry reductijn; Dalambert equations; exact solutions; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.