Управління конкурентоспроможністю продукції підприємства - Процан, Ольга Валеріївна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2017)
Розглянуто питання управління конкурентоспроможністю продукції підприємства. The question of management of competitiveness of products of enterprise is considered.
Keywords: управління; продукція; конкурентоспроможність; management; products; competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту