Підтримка прийняття рішень при мережевій обробці інформації в організаціях з розгалуженою корпоративною мережею - Маноха, Людмила Юріївна; Гаркуша, Інна Дмитрівна (My University, 2010)
Однією із актуальних задач на сучасному етапі є підвищення ефективності функціонування складних інформаційних систем, що функціонують в розгалуженій корпоративній мережі. В комплексі дані підсистеми дозволять ефективно управляти корпоративною мережею з розгалуженою інфраструктурою, що в свою чергу забезпечить підвищення ефективності роботи складних інформаційних систем. Однією із актуальних задач на сучасному етапі є підвищення ефективності функціонування складних інформаційних систем, що функціонують в розгалуженій корпоративній мережі. В комплексі дані підсистеми дозволять ефективно управляти корпоративною мережею з розгалуженою інфраструктурою, що в свою чергу забезпечить підвищення ефективності роботи складних інформаційних систем. One of the urgent tasks at this stage is to increase the efficiency of complex information systems that operate in an extensive corporate network.Taken together, the data subsystem will effectively manage corporate network with an extensive infrastructure, which in turn will improve the efficiency of complex information systems.
Keywords: інформаційна система; ефективність функціонування; під задачі; Information System; operational efficiency; subtasks; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки