Експорт лісу та продукції деревообробної промисловості з України (кін. XIX— поч. XX ст.) - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2006)
Наукова стаття вивчає процес становлення та розвитку деревопереробної промисловості в Україні у ХІХ столітті. Висвітлено регіональну історію південно-західних губерній Російської імперії.
Keywords: ліс; деревина; переробна промисловість; товари; експорт; лес; древесина; перерабатывающая промышленность; товары; экспорт; forest; wood processing industry; products exported; кафедра гуманітарних дисциплін