Матко, Світлана ВасилівнаМанк, Валерій ВеніаміновичМельник, Людмила МиколаївнаЖестерева, Наталія АнатоліївнаМельник, Зіновій Петрович2013-04-112013-04-112006Деклараційний патент на корисну модель №16201, UA МПК (2006) C12Н 1/06 A23L2/70. Спосіб прояснення фруктового соку / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, З. П. Мельник. - заявл. 21.03.2006 ; опубл. 17.07.2006, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7447Спосіб прояснення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку природним сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується палигорськіт в концентрації 10-20%. Method clarification of fruit juice, which provides heating and its subsequent processing natural sorbent, wherein that palygorskite as sorbent used in a concentration of 10-20%.otherадсорбціяпалигорськітфруктовий сікосвітленняadsorptionpalygorskitefruit juiceclarificationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної технікикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняСпосіб прояснення фруктового соку (Деклараційний патент на корисну модель № 16201)Article