Про можливості використання фізичних методів при виробництві кондитерських виробів - Домська, Анна; Драч, Леонід Леонідович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович (My University, 2016)
Запропоновані в роботі фізичні методи дають можливість суттєво удосконалити технологічні процеси по виготовленню кондитерських вафельних виробів. The methods proposed in the work allow to improve of technological processes on production of confectionery wafers.
Keywords: вафельний лист; мікрохвильова обробка; ультразвукова обробка; кафедра фізики та професійної безпеки