Домська, АннаДрач, Леонід ЛеонідовичЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир Єрофійович2018-02-272018-02-272016Про можливості використання фізичних методів при виробництві кондитерських виробів / А. Домська, Л. Драч, В. Кравчук, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016 р. – Ч. 2. – С. 381.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26705Запропоновані в роботі фізичні методи дають можливість суттєво удосконалити технологічні процеси по виготовленню кондитерських вафельних виробів. The methods proposed in the work allow to improve of technological processes on production of confectionery wafers.uk-UKвафельні листиультразвукова обробкаwaffle sheetsultrasonic treatmentкафедра фізики та професійної безпекиПро можливості використання фізичних методів при виробництві кондитерських виробівOther