Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаРябоконь, Наталія Валеріївна2014-04-042014-04-042014Осьмак, Т. Г. Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту / Т. Г. Осьмак, Н. В. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК. — 2014. — № 1. — С. 38-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13664Висвітлено технологію замороженого десерту з фруктозою з додаванням білкової добавки - соєвмісного білкового компонента. Обгрунтовано технологічні параметри його виробництва, та досліджено амінокислотний склад. Встановлено відповідні режими фрезерування замороженого продукту. Deals with the technology of frozen dessert with fructose adding protein supplements - soybean protein component. Grounded technological parameters of production, and investigated the amino acid composition. Determined appropriate modes milling of frozen food.uk-UKтехнологіяtechnologyцукрозамінникиsweetenersфруктозаfructoseсоєвмісний білковий компонентsoybean protein componentкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра технології молока і молочних продуктівСоєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десертуArticle