Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами - Рябоконь, Наталія Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2012)
Обґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.

Ways of condensed canned milk with sugar and fruit fillings that are made in order to diversification of canned milk in the market of Ukraine and development of new types of condensed products are grounded. Feasibility the using fruit syrups as fillers. Certain the rheological and organoleptic properties of canned condensed milk with sugar and fruit fillings.
Keywords: згущене молоко з цукром; плодово-ягідний наповнювач; сироп; реологічні показники; ефективна в’язкість; адгезія; міцність адгезії; смак; колір; запах; економія; condensed milk with sugar; fruit filling; syrup; rheological parameters; effective viscosity; adhesion; adhesion strength; taste; color; smell; economy; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій