Рябоконь, Наталія ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-04-032012-04-032012Рябоконь, Н. В. Способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / н. В . Рябоконь, Т. А.Скорченко // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. 3. Ґжицького. – 2011. – Т. 13, № 4(5), Ч. 4. - С. 122-130,https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/679Обґрунтовані способи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами, що виготовляються з метою розширення асортименту молочних консервів на ринку Україні та розроблення нових видів згущених продуктів з підвищеною біологічною цінністю. Доведена доцільність використання в якості наповнювачів плодово-ягідних сиропів. Визначені реологічні та органолептичні показники згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами.Ways of condensed canned milk with sugar and fruit fillings that are made in order to diversification of canned milk in the market of Ukraine and development of new types of condensed products are grounded. Feasibility the using fruit syrups as fillers. Certain the rheological and organoleptic properties of canned condensed milk with sugar and fruit fillings.otherзгущене молоко з цукромплодово-ягідний наповнювачсиропреологічні показникиефективна в’язкістьадгезіяміцність адгезіїсмакколірзапахекономіяcondensed milk with sugarfruit fillingsyruprheological parameterseffective viscosityadhesionadhesion strengthtastecolorsmelleconomyкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійСпособи виробництва згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами