Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Сичевський, Микола Петрович; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Крупська, Т. М. (My University, 2008)
Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.

The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.
Keywords: статті витрат; articles costs; елементи витрат; прибуток; ціна; cost elements; yield; price; кафедра економіки праці та менеджменту