Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаСичевський, Микола ПетровичРибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаКрупська, Т. М.2012-06-182012-06-182008Методичні вказівки до викон. курсової роботи для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробництв та харчоконцентратів» усіх форм навчання / Уклад.: Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський, Т. В. Рибачук-Ярова, Т. М. Крупська ─ К.: НУХТ, 2008. ─ 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1610Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.The features of cost accounting in manufacturing output in the bakery (pastry, macaroni) industry.otherстатті витратarticles costsелементи витратприбутокцінаcost elementsyieldpriceкафедра економіки праці та менеджментуМетодичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання