Страшинська, Лариса Володимирівна2013-09-232013-09-232005Страшинська, Л. В. Економічні проблеми підвищення якості харчових продуктів / Л. В. Страшинська // Соціально-економічні проблеми реформування українського суспільства : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2005. – С. 140–144.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9851Проаналізовано сучасний стан в галузі щодо якості сільськогосподарської сировини та продовольства за різними параметрами, визначено основні причини погіршення екологічної безпечності продуктів харчування, запропоновано механізм економічного забезпечення для гарантування якості продукції на рівні виробників, переробних підприємств та кінцевих споживачів та обґрунтовано необхідність впровадження міжнародних стандартів ISO серії 9000 для харчових продуктів в умовах посилення глобалізації національних продовольчих систем.otherпроцеси глобалізаціїнаціональні продовольчі системисільськогосподарська сировинаекологічна безпечністьпродукти харчуванняякість продукціїміжнародні стандартимеждународные стандартынациональные продовольственные системысельскохозяйственное сырьеэкологическая безопасностьпродукты питаниякачество продукциипроцессы глобализацииthe processes of globalizationthe nation's food systemagricultural raw materialsenvironmental safetyinternational standards of food qualityкафедра маркетингуЕкономічні проблеми підвищення якості харчових продуктівThesis