Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБезсмертна, Л. О.Василів, Володимир Павлович2013-06-112013-06-112012Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, В. П. Василів // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития : материалы Международной научно-практической конференции, 2-12 жовтня 2012 р. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – Т. 12, № 3. - С. 21-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8238Вивчено вплив процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса. Доведено, що при пророщуванні вміст вільних цукрів збільшується в 3-5 разів, а голозерний овес і одержаний з нього солод за вмістом крохмалю і вільних цукрів переважає плівчастий.otherзерноовессолодорощенняплівчастийферментицукрикрохмальсолодсолодорощениепленочныйферментысахаракрахмалgrainoatsmaltmaltingfilmenzymessugarsstarchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівсаThesis