Математичне моделювання процесу теплопереносу в релаксуючому середовищі - Булавацкий, В. М.; Юрик, Іван Іванович (My University, 1996)
Розглядається змішана крайова задача для нелінійного диференціального рівняння в частинних похідних порядку 3,отримані її чисельно-аналітичні розвязки . В результаті розрахунків, три варіанти зміни температури поля встановлюються.

A mixed boundary problem for the nonlinear differential partial equation of order 3 simulating heat transfer in relaxing media is considered and its numerical-analytical solution is obtained. As a result of calculation,three options of temperature field variation are established.
Keywords: чисельно-аналітичні розв'язки; numerical-analytical solution; мішана крайова задача; mixed boundary problem; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.