Кабак, Ірина Русланівна2022-10-122022-10-122022Кабак, І. Р. Розроблення рецептури булочного виробу, збагаченого насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Калинівка Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Русланівна Кабак ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2022. – 203 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38041otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівнасіння льонупшеничне борошнохліб січовийбатон дорожнійбілочка діабетична з фруктозоюбулочка «Цілюща з льоном»Розроблення рецептури булочного виробу, збагаченого насінням льону, з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу у м. Калинівка Вінницької областіOther