Дорохович, Вікторія Віталіївна2021-02-012021-02-012020Дорохович, В. В. Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів IX Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 75–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32491Розглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.otherборошняні кондитерські виробицукровий діабетцукрозамінникиглікемічний індекскалорійністьflour confectionerydiabetessugar substitutesglycemic indexcaloric contentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівАктуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробівThesis