Кійко, Вікторія ВікторівнаКузьмін, Олег ВолодимировичПістуняк, Ірина ЯрославівнаГордієнко, Анна Сергіївна2018-07-122018-07-122018Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства / В. В. Кійко, О. В. Кузьмін, І. Я. Пістуняк, А. С. Гордієнко // The development of technical sciences: problems and solutions : conference proceedings, April 27-28, 2018. – Brno : Baltija Publishing, 2018. – PP. 64-68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27979Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietкафедра експертизи харчових продуктівОцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарстваThesis