Кузьмін, Олег Володимирович2017-05-152017-05-152015Кузьмін, О. В. Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25232Розроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість. The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.uk-UKякістьqualityводаwaterгорілкаvodkaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМетодика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілкиThesis