Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2015)
Розроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість. The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.
Keywords: якість; quality; вода; water; горілка; vodka; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції