Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукції - Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна (My University, 2016)
Використання ТіО2 та базальтового туфу дозволяє отримувати плівки, які запобігатимуть мікробіологічному псуванню виробів, що сприятиме подовженню терміну зберігання продукції. The use of TiO2 and basalt tuff allows to obtain a film that will prevent microbiological spoilage of products that will help lengthen the shelf life of products.
Keywords: мікробіологічне псування; псування продукції; біодеградабельні плівки; microbiological spoilage; damage to products; Biodegradable film; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра біотехнології і мікробіології