Чорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаЗусько, Катерина Вікторівна2016-09-272016-09-272016Біодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукції / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва та ін. // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХV Науково-практичної конференції молодих вчених. – Київ, 2016. – С. 9-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24221Використання ТіО2 та базальтового туфу дозволяє отримувати плівки, які запобігатимуть мікробіологічному псуванню виробів, що сприятиме подовженню терміну зберігання продукції. The use of TiO2 and basalt tuff allows to obtain a film that will prevent microbiological spoilage of products that will help lengthen the shelf life of products.uk-UKмікробіологічне псуванняпсування продукціїбіодеградабельні плівкиmicrobiological spoilagedamage to productsBiodegradable filmкафедра експертизи харчових продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїБіодеградабельні плівки, що запобігають мікробіологічному псуванню продукціїOther