Критерії ефективності та синтез структури пакувальних машин - Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2015)
Запропонована методика синтезу структурної схеми пакувальної машини із обмеженого набору комплектів уніфікованих функціональних модулів дає змогу створювати кращий за надійністю та технічною продуктивністю варіант пакувальної машини.
Keywords: пакування; пакувальне обладнання; синтез; packaging; packing equipment; synthesis; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв