Ведення двоступеневої І сатурації - Панкін, Леонід Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович (My University, 1996)
Наведено переваги способу проведення І сатурації в два ступені та запропоновані конкретні рекомендації щодо його використання. An advantage of the method and saturation in two stages and offered specific recommendations for its use.
Keywords: сатурація; адсорбція; дифузійний сік; saturation; diffusive juice; кафедра технології цукру і підготовки води