Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2012-04-012012-04-012005Сімахіна, Г. О. Особливості становлення фахівців-технологів третього тисячоліття / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці НУХТ. – 2005. – № 16. – С. 11-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/627Визначено основні пріоритети у підготовці та становленні технологів з розроблення і виробництва харчових продуктів оздоровчої дії, виходячи із сучасних потреб людини та останніх досягнень науки й технології перероблення сільськогосподарської сировини. Обґрунтовано необхідність поєднання професійних і гуманітарних знань у системі навчання майбутніх фахівців. The main priorities in the preparation and formation of engineers developing and improving food production activities based on the needs of modern man and the latest achievements of science and technology of processing of agricultural raw materials. The necessity of combining professional and human knowledge in the system of training of future specialists.uk-UKБолонський процесєвроінтеграціяінженерна освітанове поколіннятрадиціїперспективиECTSEuropean integrationengineering educationnew generationtraditionprospectsкафедра гуманітарних дисциплінкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліттяArticle