Харчова композиція на основі білкових препаратів (патент на корисну модель 127270) - Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна (My University, 2018)
Харчова композиція на основі білкових препаратів містить білок свинячої дерми, суху молочну сироватку, причому додатково містить плазму крові та яєчний альбумін. The food composition based on protein preparation includes pork skin protein, dry whey protein. Additionally contains blood plasma and egg albumin.
Keywords: харчова композиція; тваринний білок; білкові препарати; food composition; animal protein; protein preparation; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів