Бочко, Інна ВолодимирівнаВолнянська, Юлія ВолодимирівнаКійко, Вікторія Вікторівна2016-04-272016-04-272015Кійко, В. В. Оцінка конкурентоспроможності та доцільності розширення асортименту продукції ДП «Златодар» / В. В. Кійко, І. В. Бочко, Ю. В. Волнянська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 207-210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23012uk-UKкафедра експертизи харчових продуктіврозширення асортиментуасортимент продукціїконкурентоспроможністьdiversificationproduct rangecompetitivenessОцінка конкурентоспроможності та доцільності розширення асортименту продукції ДП «Златодар»Thesis