Помилки в організації діяльності кейтерінгової компанії - Корнєва, Інна Олексіївна (My University, 2016)
Сформовано основні помилки в організації діяльності кейиерінгової компанії. Formed basic mistakes in the organization of catering company.
Keywords: кейтерінг; кейтерінгова діяльність; помилки в організації; сatering services; catering activities; organization of mistakes in the organization; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу