Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва - Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2001)
Досліджено вплив лужного гідролізу білків під час основної дефекації на вміст вільних амінокислот, що впливає на процес очищення соку та отримання високоякісного цукру. The effect of alkaline hydrolysis of proteins during defecation on the main content of free amino acids that affects the cleaning process and obtaining high quality sugar has been investigated.
Keywords: амінокислоти; amino acids; дифузійний сік; diffusion juice; цукрове виробництво; sugar production; кафедра готельно-ресторанної справи