Чагайда, Андрій Олегович2014-06-262014-06-262001Чагайда, А. О. Дослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництва / А. О. Чагайда // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. — 2001. — №9. — С. 86-88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15671Досліджено вплив лужного гідролізу білків під час основної дефекації на вміст вільних амінокислот, що впливає на процес очищення соку та отримання високоякісного цукру. The effect of alkaline hydrolysis of proteins during defecation on the main content of free amino acids that affects the cleaning process and obtaining high quality sugar has been investigated.uk-UKамінокислотиamino acidsдифузійний сікdiffusion juiceцукрове виробництвоsugar productionкафедра готельно-ресторанної справиДослідження вмісту амінокислот у напівпродуктах цукрового виробництваArticle