Особливості соціальної реклами проти забруднення водоймищ побутовими відходами - Манич, Наталія Євгенівна; Ярошенко, Оксана Андріївна (My University, 2020)
Стаття присвячена семантичному аналізу соціальної реклами проти забруднення водоймищ та виокремленню успішних факторів розробки соціальної реклами проти водного забруднення. Задля цього були проаналізовані зразки зарубіжної та вітчизняної реклами проти забруднення водного середовища. На базі аналізу зразків реклами були сформовані принципи створення соціальної реклами проти забруднення головної річки України − Дніпро. The article is devoted to the semantic analysis of public service announcements against water pollution and the identification of successful factors in the development of PSAs against water pollution. For this purpose, samples of foreign and domestic PSAs against water pollution were analysed. Based on the analysis of advertising samples the principles of creation of PSAs against pollution of the main river of Ukraine (Dnieper) were formulated.
Keywords: кампанія соціальної реклами; забруднення водних ресурсів; кафедра маркетингу; забруднення річок; Дніпро; соціальна реклама; pollution of water resources; pollution of rivers; Dnieper; PSAs; PSA campaign