Садовський, Роман Михайлович2023-04-172023-04-172023Садовський, Р. М. Проект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів потужністю 2000 т за сезон з обґрунтуванням вибору рас дріжджів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Роман Михайлович Садовський ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40182otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградЗагрейЯрилопресуванням’язгасуслоАСДбілий сухий виноматеріалПроект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів потужністю 2000 т за сезон з обґрунтуванням вибору рас дріжджівOther