Адсорбційне очищення водно-спиртових розчинів глауконітом - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2008)
Досліджена можливість використання природних дисперсних мінералів глауконіта, сапоніта, монтмориллоніта Черкаського для адсорбційної очистки водно-спиртових розчинів. The possibility of using natural dispersal mineral glauconite, saponite, montmoryllonita Cherkasky for adsorption purification of water-alcohol solutions.
Keywords: адсорбційне очищення; adsorptive purification; глауконіт; суміш; розчин; glauconite; mix; solution; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів