Устименко, Ігор МиколайовичКорх, Наталя СергіївнаТетеріна, Світлана МиколаївнаПоліщук, Галина Євгеніївна2018-11-122018-11-122018Патент 128032 UA, МПК А23С 9/00, А23С 11/00 (2006.01) Спосіб отримання харчової емульсії/Устименко І.М., Корх Н.С., Тетеріна С.М., Поліщук Г.Є. ; заявник Національний університет харчових технологій.– № u 201803929; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 27.08.2018, Бюл. № 16, 2018https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28462Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.uk-UKхарчова емульсіяказеїнат натріюмолоковмісний продуктfood emulsionsodium caseinatemilk-containing productкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїСпосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128032)Other